Kool Soep Dieet – Een Goed uitgangspunt om Gewicht te Verliezen

Het is een nachtmerrie voor veel mensen wanneer ze denken dat van dieet. Gewicht verliezen is moeilijk en houden het uit. Veel van pond-gehandicapte mensen zijn op zoek naar de perfecte formule voor het verlagen van het ongewenste uitstulpingen en knobbels op hun lichaam. De kool soep dieet is het een populaire optie voor het snel verliezen van overtollig gewicht. Dit dieet wordt ook wel het Heilig Hart Ziekenhuis Dieet of het Mayo Clinic Dieet.

Het koolsoep dieet is een goed uitgangspunt om gewicht te verliezen volgens de deskundigen. Het houdt in, zoals de naam al doet vermoeden, het eten van kool soep gedurende zeven dagen of een week. Tijdens de week lang regeling, de ene die zich bezighoudt met dit dieet consumeren van bepaalde voedingsmiddelen te verlagen zijn poundage. In tegenstelling tot de meeste programma ‘ s, de kool soep dieet is niet een leven veranderen van voeding.

De Basic-Kool Soep

basic-kool soep

De soep is erg gemakkelijk te bereiden. Alles wat u hoeft te doen is snijd de groenten en voeg het in een pot met bouillon. Laat de mix kook en serveer wanneer de groenten zacht zijn of offerte. De volgende ingrediënten kunnen worden gebruikt:

– 1 hoofd kool
– 6 middelgrote uien
– 6 groene uien
– 6 wortelen
– 2 paprika ‘ s
– 3 grote tomaten
– 5 stengels bleekselderij
– 4 oz ongekookte bruine rijst
– Zout en vers gemalen zwarte peper

De kool soep dieet niet veel calorieën. Het stelt mensen in staat tot een daling van het gewicht als de verleiding om meer te eten of buiten de eetlust is goed geregeld. De kool soep fungeert als filler om te voorkomen dat de honger of honger. Vergeet het dieet niet beperken tot één te eten alleen kool soep maar er zijn bepaalde voedingsmiddelen die moet worden opgenomen. Diëtisten altijd mensen eraan herinneren dat de kool dieet is niet een lange termijn regeling en mag alleen worden gevolgd voor een week.

De 7-Daagse Koolsoep Dieet

Dag 1 – Uw doel is om te eten van fruit, behalve bananen. Kunt u net zoveel koolsoep als u wilt, met uw vruchten. U kunt drinken, cranberry sap, ongezoete thee of gewoon water.

Dag 2 – Groente is de naam van het spel voor de tweede dag. Fruit moeten worden vermeden. Samen met uw soep, kunt u verbruikt geen gekookte of rauwe groente. Groene bladgroenten zijn zeer aan te raden. Vermijd maïs, erwten of bonen. Aan het einde van de dag kunt u consumeren van een grote oven gebakken aardappels met een scheutje boter.

Dag 3 – Het concept is het mengen van fruit en groenten. Druppel met de aardappel met boter. Banaan is nog steeds off limits voor deze dag. U kunt zo veel eten groenten en fruit met uw kool soep.

Dag 4 – Verbruikt tot acht bananen voor deze dag. Magere melk het drinken van de dag. Neem in zo veel melk en koolsoep.

Dag 5 – U kunt ongeveer 20 gram rundvlees van uw kool soep. Rond zes aardappelen en zes tomaten moet worden toegevoegd aan de soep. Als alternatief voor rundvlees, kip zonder vel kan worden gebruikt. Het wordt ook aanbevolen om te drinken van minstens zes glazen water. Hoe meer water hoe beter, omdat dit zal wegspoelen urinezuur dat kan hebben opgehoopt in het lichaam.

Dag 6 – Dit zal worden rundvlees dag. Het eten van al het rundvlees dat u wilt samen met de kool soep en groenten minder de aardappelen.

Dag 7 – Bruine rijst gegeten kan worden met de groenten en kool soep, terwijl het drinken van ongezoete vruchtensappen. http://opkomendekracht.info

Dieters zeggen dat de stappen voor het week lang gekapt is een beetje moeilijk te volgen, maar de resultaten zijn ongelooflijk lust voor de ogen en de weegschaal. Het is altijd verstandig om deskundigen raadplegen voordat zij zich in een diëten die invloed kunnen hebben op de gezondheidstoestand van uw lichaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *