Gezondheid Van De Gewrichten Natuurlijke Remedies

Velen van ons hebben last van chronische pijn in de gewrichten. Wat u misschien niet weet is dat er een aantal natuurlijke remedies voor stijve, pijnlijke of ontstoken gewrichten.

De gezondheid van onze gewrichten gevolgen voor de kwaliteit van het leven en bepaalt hoe actief we kunnen zijn als we ouder worden. Degeneratie en ontsteking van de gewrichten (artritis) is Amerika ‘ s nummer een verlammende ziekte, die ongeveer een op de drie Amerikaanse volwassenen en is de belangrijkste oorzaak van invaliditeit onder personen ouder dan 15 jaar. Gelukkig, onderzoek heeft laten zien dat artritis en gezamenlijke degeneratie kan veilig en effectief behandeld met natuurlijke geneeswijzen.

In feite, veel voedingsstoffen zijn gevonden om aanzienlijke verlichting van artrose, reumatoïde artritis pijn en stijfheid zonder de mogelijke bijwerkingen van over-the-counter (OTC) of op recept verkrijgbare medicijnen. We zullen een kijkje nemen op een paar stoffen die bewezen hebben effectief te zijn in klinische studies om te helpen verlichten van pijn in de gewrichten en vaak is het helpen herstellen van degeneratie in de gewrichten.

Glucosamine Sulfaat

Een van de meest onderzochte stoffen voor de gezondheid van de gewrichten is glucosamine sulfaat. Glucosamine is een stof die van nature in het lichaam gesynthetiseerd door speciale cellen in het lichaam (de zogenaamde chondrocyten) voor de productie van kraakbeen. Wanneer de gewrichten afnemen (zoals bij artrose of na letsel), deze synthese is vaak defect, dus het verstrekken van het lichaam met extra glucosamine door middel van suppletie kan het lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft voor de wederopbouw en herstel van het gewricht.

Bovendien is glucosamine sulfaat heeft aangetoond te verlichten de meeste symptomen zo effectief als de niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (nsaid ‘ s), zoals ibuprofen, naproxen, Aleve, en aspirine. In een goed ontworpen studie van 178 patiënten met ARTROSE van de knie, de ene groep werd behandeld voor 4 weken met glucosamine sulfaat (1500 mg per dag) en de andere groep werd behandeld met ibuprofen (1200 mg per dag). Glucosamine verlicht de symptomen zo effectief als ibuprofen en werd getolereerd aanzienlijk beter (d.w.z. minder bijwerkingen) dan ibuprofen. De veiligheid en verdraagbaarheid van glucosamine kan gemakkelijk verklaard worden door het feit dat het is een stof die normaal worden gebruikt door het lichaam.

Zoals met de meeste natuurlijke remedies, de therapeutische werking van glucosamine is niet direct. Het duurt meestal 1 tot 8 weken te verschijnen. Als dat is bereikt, heeft het de neiging om te blijven, voor een opmerkelijke tijd, zelfs na stopzetting van glucosamine-suppletie. De vermoedelijke reden hiervoor is dat glucosamine is opgenomen in de wederopbouw van het kraakbeen zelf. In de meeste studies, de dosering is 500 mg drie maal daags.

Chondroïtinesulfaat

Chondroïtinesulfaat

Chondroïtinesulfaat is een belangrijke component van kraakbeen. Het is een zeer groot molecuul, bestaande uit herhaalde eenheden van glucosamine sulfaat. Hoewel de absorptie van chondroïtine sulfaat is veel lager dan die van glucosamine (10-15% ten opzichte van 90-98%), een paar studies hebben aangetoond zeer goede resultaten van een behandeling op lange termijn met chondroïtine-sulfaat, het verminderen van pijn en het vergroten van het bereik van de beweging.

Chondroïtine sulfaat is een uitstekende veiligheid record, met geen van de bekende toxiciteit. In de herhaalde klinische studies, orale chondroïtine sulfaat (1200 mg/dag) werd steeds effectief zijn in het verminderen van OA symptomen, en werd zeer goed verdragen worden (geen bijwerkingen). In de meeste studies is de dosis is 400 mg driemaal daags.

Studies geven aan dat glucosamine sulfaat en chondroïtine sulfaat samenwerken om een groter voordeel gecombineerd dan elk afzonderlijk. Glucosamine heeft aangetoond dat een toename van de productie van nuttig gezamenlijke verbindingen en chondroïtinesulfaat heeft aangetoond dat het vermogen om te remmen gezamenlijke verslechtering. Dus ze samen gebruikt, hebben aangetoond dat een uitgesproken mogelijkheid voor het verbeteren van gezondheid van de gewrichten.

De zuiverheid en de Etikettering van Glucosamine en chondroïtinesulfaat Producten

Glucosamine en chondroïtinesulfaat zijn verkregen uit dierlijk weefsel bronnen, en zuiverheid kan sterk variëren, afhankelijk van de extractie technieken en technologie voor de analyse. De studies van glucosamine en chondroïtinesulfaat in dit artikel wordt verwezen werden alle uitgevoerd met behulp van zorgvuldig getest, gezuiverde verbindingen. De zuiverheid van de verbindingen gebruikt kan zeker worden verwacht dat het effect van de uitkomst.

Bovendien, glucosamine en chondroïtine sulfaat worden beschouwd als voedingssupplementen, en zijn daarom niet gereguleerd door de Food and Drug Administration. Hoewel veel merken van chondroïtinesulfaat en glucosamine beschikbaar zijn over de toonbank, onafhankelijke laboratorium analyse heeft aangetoond dat veel producten niet werkelijk bevatten de bedragen worden geclaimd op het etiket.

Bijvoorbeeld, in een onlangs gepubliceerd onderzoek gedaan bij de Apotheek School aan de Universiteit van Maryland, 32 flessen van chondroïtinesulfaat werden gekocht bij apotheken en reformwinkels. Slechts 2 van de producten voldeden aan label zegt terwijl 14 van de 32 flessen gekocht bevatte 10% of minder van het label claim. Wat waren de koper de kans op het krijgen van een goed product bij slechts 2 van de 32 producten voldeden aan hun label claim?

Andere Factoren in de Gezondheid van de gewrichten

Voeding speelt een belangrijke rol in de gezondheid van de gewrichten. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen verergeren gezamenlijke pijn en ontsteking – inclusief tomaten, witte aardappelen, aubergines en paprika ‘ s. Daarnaast kunt u ook eet voedsel dat kan bijdragen aan het herstelproces en de ontsteking verminderen!

Daarnaast zijn er vele therapieën, voedingsstoffen en kruiden en specifieke supplementen die u kunt gebruiken om drastisch verbeteren van uw gezondheid van de gewrichten. Natuurlijke therapieën kan zeer effectief zijn voor mensen die lijden aan artritis of andere gezamenlijke letsel. Studies hebben aangetoond dat natuurlijke remedies, dieet en bepaalde vormen van lichaamsbeweging kan vertragen de progressie van de gezamenlijke ziekte en zelfs omdraaien in veel gevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *